torsdag 1. juli 2010

Australia del 2:)

Etter halve oppholdet i Australia dro Leif, Jonas og Annte for å bli med på en surfecamp, mens Paul og jeg ble igjen med campingbilen. Så denne delen blir altså om våres tur ned fra Brisbane til Sydney. :)
De første dagene alene brukte vi på å utforske Seaworld og Movieworld. Fornøyelsesparker er så veldig mye bedre i USA, det var bra her også, men ganske lite og det var ikke så mye å bruke dagen på. Det vi ble mest imponert over må garantert ha vært delfinshowet i Seaworld! Utrolig stilig å se hvor høyt de kan hoppe, spesielt med så liten plass å få fart på.. ! Stingrays, haier og otere har vi allerede sett så mye av i Australia så begynner å bli litt mindre interressant, i forhold til hva det var før.;p

Vi fortsatte sørover og møtte flere snille og rare folk på veien, noen som ville låne oss filmer, og en mann som satt ute midt på natta og stirret på bobilen vår.. Spesielt. Ble også jaget vekk fra parkeringsplassen som det ikke var lov og campe på, og vi klarte heldigvis å snakke oss ut av bota på over 2000 kr.!

Vi har hele New Zealand og Australia sagt at vi skal hoppe i fallskjerm, men det å faktisk gjøre det skal litt til når man tenker man har all verdens tid, og ikke noe å stresse med. Men da vi så vi nærmet oss Sydney med stormskritt, hoppet vi bokstavelig talt i det, og vi er begge veldig fornøyd med resultatet! Hoppet fra 14 000 feet ned på en strand i Coffs Harbour:)

Siste vi gjorde før vi kom til Sydney var å dra på "hvaltur", fast innstilt på å få se en (eller flere) humpback whales! Det vi ikke forventet var å støte på en flokk med minst 1000 delfiner (i følge kapteinen), vilt å se på alle dyra som svømte og hoppet i vannet! Vi fikk også litt underholdning av en inder som skulle bli tatt bilde av, men klarte ikke å stå i mot bølgene og lå straks langflat på bauen.. Han tok det med godt mot og prøvde igjen å ta bilde seinere, denne gang ble det vellykket..:) I slutten av båtturen, som i seg selv var en utrolig opplevelse, fikk vi se to hvaler komme opp etter luft. Det tok ca ni minutter mellom hver gang de kom opp, men det var totalt verdt ventinga, STORE dyr!

Da vi kom fram til Sidney, møtte vi opp med de andre og var på konsert i Sidney Operahus, var på verdens største IMAX kino og vi jentene dro på premieren av Sex and the City 2! :D Deretter bar det til Tokyo, Japan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar